בון דוק
Active member
התפוזים שגדלים אצלי במקרר. אכלתי עכשיו אחד צונן .
השנה גיליתי את הדלורית שבעבר ראיתי בה חיקוי לא מוצלח לדלעת. היא נהדרת במרק (לא מתפוררת כמו הדלעת ועולה חצי המחיר ) נהדרת בתנור והכי נהדרת בתבשיל בשרי.
לפני כחודש הכנסתי לתפריט את הארטישטק הירושלמי בעבר התעלמתי ממנו. מה כבר הירושלמים יכולים ללמד אותנו?
מתברר שהוא לא ארטישוק ולא ירושלמי. ובניגוד לכל ההמלצות לבישול הכי טעים לאכול אותו מורתח במים (עם מעט מלח וכורכום) ככה הוא שומר עלל הטעם הארטישוקי.
אני כמובן לא מצפה שהשמאל יהיה אנין טעם אלא שימשיך לאכול ריבות ומרגרינה מרוחים על לחם אחיד שנס לחו.
בתאבון.
השנה גיליתי את הדלורית שבעבר ראיתי בה חיקוי לא מוצלח לדלעת. היא נהדרת במרק (לא מתפוררת כמו הדלעת ועולה חצי המחיר ) נהדרת בתנור והכי נהדרת בתבשיל בשרי.
לפני כחודש הכנסתי לתפריט את הארטישטק הירושלמי בעבר התעלמתי ממנו. מה כבר הירושלמים יכולים ללמד אותנו?
מתברר שהוא לא ארטישוק ולא ירושלמי. ובניגוד לכל ההמלצות לבישול הכי טעים לאכול אותו מורתח במים (עם מעט מלח וכורכום) ככה הוא שומר עלל הטעם הארטישוקי.
אני כמובן לא מצפה שהשמאל יהיה אנין טעם אלא שימשיך לאכול ריבות ומרגרינה מרוחים על לחם אחיד שנס לחו.
בתאבון.