האם יש הבדל בין שקדים טחונים לקמח שקדים?

michalgad1

New member
האם יש הבדל בין שקדים טחונים לקמח שקדים?

האם קמח שקדים זה מה שנקרא אבקת שקדים.אם כן, מתי משתמשים במה? ראיתי שבקוסקו אצלינו מוכרים קמח שקדים ורוצה להבין אם אפשר להשתמש בו למשל במתכון עוגת השקדים שוקולד שהביאה ביבי אתמול
 

ktr7272

New member
ראי כאן

Almond flour is made from finely ground blanched almonds, while almond meal, from finely ground almonds including the skin.
Almond flour is best used for cakes, cookies and other pastries requiring finer, moister texture. Almond meal best suits dryer and courser pastries such as cream puff and wafer bases.
 

tzivi1

New member
בגדול אין הבדל

בקטן - קמח שקדים יהיה טחון בדר"כ יותר דק, יוסיפו לו כל מיני חומרים למניעת התגיישות, וסביר להניח שעד שיגיע את כל הדרך מהיצרן למטבחך - הוא כבר יהיה מעופש.
&nbsp
אני משתמשת בשקדים טחונים, וזה מצוין. רצוי לא לקנות שקדים טחונים באריזה סגורה, כי הם מתעפשים מהר.
אפשר לטחון בבית, או לחלופין לקנות שקדים בחנות תבלינים, לבקש שיטחנו במקום, ולשמור במקפיא.
&nbsp
&nbsp
 
למעלה