מה זה מחיר סביר?
במסעדה יעלה כמו במסעדה, יש היום כבר לא מעט בתי טבע/חנויות אורגניות/חנויות אינטרנט שמוכרות את זה באזור ה-20 ש"ח ליחידה. לא זול אבל בהתחשב בכמות העיבוד התעשייתי שהוא עובר אולי יש הצדקה...
לגבי הטעם, מאוד אינדיבידואלי. לדעתי איום ונורא, כי זה הרגיש לי הכי קרוב לבשר שטעמתי עד היום בהמבורגרים וזה כבר טעם שאני לא מתחבר אליו.
אגב, הבנתי שמתכוונים להביא לארץ גם את ההמבורגר של Impossible - לדעתי הוא יותר מוצלח למי שמחפש את טעם הבשר ואולי כשיגיע לארץ המחירים של הביונד ירדו (אם לא יתחרו את האימפוסיבל גבוה מדי).