raya
Well-known member
לא מזמן יצאו מהתנור עוגיות ריפעת (מרוקאיות?).
לא הרבה עבודה וממש טעימות.
מוסיפה את המתכון - אני שילבתי בין 2 המתכונים.
½3 כוסות קמח - עיגלתי ל ½ ק"ג + 10 גרם אבקת אפיה.
½ כוס סוכר - שמתי כ-75 גרם.
1 ביצה
½ כוס שמן - שמתי כ-80 גרם
½ כוס מיץ תפוזים (במקום מים במתכון).
מעט מלח - שכחתי להוסיף.
שומשום קלוי בערך ½ כוס.
לערבב את כל החומרים לבצק, לרדד דק ככל האפשר, לחורר במזלג ולאפות על ניר אפיה .
180° עד להזהבה.
שמתי גם קליפת תפוז - מה שלא כתוב ב-2 המתכונים.
בהצלחה!
רעיה
לא הרבה עבודה וממש טעימות.
מוסיפה את המתכון - אני שילבתי בין 2 המתכונים.
½3 כוסות קמח - עיגלתי ל ½ ק"ג + 10 גרם אבקת אפיה.
½ כוס סוכר - שמתי כ-75 גרם.
1 ביצה
½ כוס שמן - שמתי כ-80 גרם
½ כוס מיץ תפוזים (במקום מים במתכון).
מעט מלח - שכחתי להוסיף.
שומשום קלוי בערך ½ כוס.
לערבב את כל החומרים לבצק, לרדד דק ככל האפשר, לחורר במזלג ולאפות על ניר אפיה .
180° עד להזהבה.
שמתי גם קליפת תפוז - מה שלא כתוב ב-2 המתכונים.
בהצלחה!
רעיה