להבחין בין "שכווי" לבין "לבן" = או לא להבחין
האם יתכן שמשגיח הכשרות של מפעל עופות (( דמיוני כלשהו )) מעלים עין ומכשיר "בשר לבן" במקום בשר-עוף . השאלה כאן היא - כמה כסף צריך לשלם לו על מנת שלא יזהה את טונות הבשר כ"לבן". כלומר - כתוב נניח "כשר למהדרין"... החותמות הן מאה אחוז .... אין כל דופי באישורים שניתנים לפיהם מדובר בבבשר כשר למהדרין .... אלא שהבשר שאוכלים מיליוני ילדים צעירים מבוגרים וקשישים ...איננו "שכווי" אלא "לבן". כמה מרוויח "משגיח כשרות" כזה?
האם יתכן שמשגיח הכשרות של מפעל עופות (( דמיוני כלשהו )) מעלים עין ומכשיר "בשר לבן" במקום בשר-עוף . השאלה כאן היא - כמה כסף צריך לשלם לו על מנת שלא יזהה את טונות הבשר כ"לבן". כלומר - כתוב נניח "כשר למהדרין"... החותמות הן מאה אחוז .... אין כל דופי באישורים שניתנים לפיהם מדובר בבבשר כשר למהדרין .... אלא שהבשר שאוכלים מיליוני ילדים צעירים מבוגרים וקשישים ...איננו "שכווי" אלא "לבן". כמה מרוויח "משגיח כשרות" כזה?