עזרה בבקשה בנושא ציפוי שוקולד לעוגה

מלשבא

New member
עזרה בבקשה בנושא ציפוי שוקולד לעוגה

היי,
אפשר בבקשה מתכון לציפוי של שוקולד לעוגת שוקולד.
על הציפוי אני מתכנן לפזר כל מיני סוכריות ועדשים.
מתי שמים את הקישוטים כדי ש"ידבקו" אך לא יימסו לתוך הציפוי?
תודה
 

net the jet

New member
גנאש- או שמנת או חמאה

גנאש שמנת: 1 שמנת מתוקה לחמם עד סף רתיחה, לשפוך על 200 גר שוקולד מריר. לערבב עד שימס. לקרר קצת ולשפוך על העוגה.
גנאש חמאה: לחמם יחד 100 גר חמאה ו200 גר שוקולד עד שהשוקולד נמס, לקרר.

השני ( עם החמאה ) מתקשה יותר.

מתי לשים קישוטים- אחרי שהציפוי לא חם.
 

מלשבא

New member
תודה, אבקש עוד הבהרה:)

את יכולה לפרט עבור כל קרם בבקשה מה מצב העוגה צריך להיות שמורחים אותו (קרה/חמה/מצוננת)

קל למרוח את הגנאש חמאה אחרי שהור מתקרר?
 
למעלה