בכל המתכונים לעוגת בננות המרכיבים כוללים קמח רגיל, אבקת אפיה וסודה לשתייה. האם זה בכוונת מכוון? כי אני רגילה להשתמש בקמח מלא תופח. האם יש עם זה בעיה? האם חייבים סודה לשתייה בעוגת בננות?
אבקת אפייה בהתאם למתכון, אבל, אם יש לך קמח תופח אפשר בהחלט להשתמש בו לפי כמויות הקמח שבמתכון. לא צריך להוסיף אבקת אפייה.
אני לא מוסיפה אף פעם סודה לשתייה (לא סובלת את טעמה).
שמים מעט מאוד אבקת אפייה, אולי שקית אחת (שעולה אגורות) ובשל כך מנפחים את המחיר בפי-2 ויותר.
על כל שתי כוסות קמח רגיל אני מוסיפה כ-1/2 כפית אבקת אפייה, או לפי הכתוב במתכון.