שאלה בנושא עוגת בננות

קצף גל

New member
שאלה בנושא עוגת בננות

בכל המתכונים לעוגת בננות המרכיבים כוללים קמח רגיל, אבקת אפיה וסודה לשתייה. האם זה בכוונת מכוון? כי אני רגילה להשתמש בקמח מלא תופח. האם יש עם זה בעיה? האם חייבים סודה לשתייה בעוגת בננות?
 

נירהמ1

New member
אני משתמשת בדרך כלל בקמח רגיל ומוסיפה

אבקת אפייה בהתאם למתכון, אבל, אם יש לך קמח תופח אפשר בהחלט להשתמש בו לפי כמויות הקמח שבמתכון. לא צריך להוסיף אבקת אפייה.
אני לא מוסיפה אף פעם סודה לשתייה (לא סובלת את טעמה).

מקווה שעזרתי.


ניה
 

קצף גל

New member
תודה. טוב זה כבר היה מזמן ושוב השתמשתי בתופח

תוהה האם זה משנה...
 

נירהמ1

New member
לא חושבת שזה משנה, אבל בקמח התופח

שמים מעט מאוד אבקת אפייה, אולי שקית אחת (שעולה אגורות) ובשל כך מנפחים את המחיר בפי-2 ויותר.
על כל שתי כוסות קמח רגיל אני מוסיפה כ-1/2 כפית אבקת אפייה, או לפי הכתוב במתכון.

שבוע טוב,


נירה
 
למעלה