ותשובתי היא בדיוק כמו שכתבתי למעלה .אנחנו מדברים על שניצל - סוג מאכל ידוע
ברור שאני מוסיף את הרוטב. אם המטבח מוסיף והוא נספג, מבחינתי זה לא שונה מרוטב שבושל עם המאכל. כלומר אוסיף עוד רוטב משל עצמי, בדיוק כפי שכתבתי כבר בהתחלה.אם אתה מוסיף את הרוטב מייד לפני האכילה זה יציל את השניצל
אבל אם אתה מזמין שניצל רטוב מהמטבח,
עד שהוא יגיע אליך הוא היה ספוגי
אשריהו. אני דיברתי על אהה, מה שכתוב שדיברתי .סופרמן דיבר על שניצלים שמגיעים עם רוטב מהמטבח
לא על "רוטב בצד"