עבור הקייק פופס, אני עשיתי במכשיר יעודי
ואז כל עוגת שוקולד שתופחת מתאימה,
ניתן גם לקנות עוגה בחושה פשוטה, להוסיף לה גבינת שמנת עד למרקם שניתן לייצר כדורים
לגבי הציפויים, אני רציתי פרווה, ולכן המסתי שוקולד מריר ושוקולד לבן פרווה
וחלקתי לקערות, הוספתי לכל סוג בין כף לשתי כפות שמן, הוא עושה מתפצח כמו ציפוי של ארטיק,
וצבעי מאכל. הקפאתי את הכדורים ואז טבלתי בשוקולד, כשהכדור קפוא השוקולד מתייצב יותר מהר
והחזרתי להקפאה.